VAGA FEMINISTA DE CURES, LABORAL, ESTUDIANTIL I DE CONSUM #8M2024

Davant la precarietat patriarcal, capitalista i colonial diem prou. Dones, lesbianes i trans juntes contra les precarietats, fronteres i genocidis!

🌱Des de l’Assemblea 8M es convoca una jornada de vaga feminista demà, 8 de març del 2024 i una manifestació a Barcelona el mateix dia 8, a les 18h, amb inici a Jardinets de Gràcies i acte final a Arc de Triomf.

🌱Aquesta convocatòria sota el lema “Dones, lesbianes i trans dempeus contra les precarietats, les fronteres i els genocidis” neix de l’espai de coordinació del 8 de març “Assemblea 8M” format per companyes de diversos col·lectius feministes, sindicats, comitès de barri, assemblees territorials i organitzacions socials i polítiques d’arreu del territori català, que manté el fil violeta de la història des de les primeres convocatòries feministes del 8 de març a Catalunya.

🌱Enguany, en el lema escollit, volem reforçar el compromís d’assenyalar els tres eixos de violència que travessen les nostres vides i l’actualitat com són les precarietats, el règim de fronteres i els genocidis. Volem posar els nostres cossos i les nostres veus per fer visible que els impactes d’aquestes violències no només tenen una expressió: ressonen en les nostres diversitats i juntes els hi podem plantar cara.

🌱És des d’aquí que recollim l’experiència de les feministes que ens han precedit, que fem de la seva lluita la nostra i ampliem els marcs per a fer del feminisme l’espai on les invisibles, les que mai som tingudes en compte, les qui som deshumanitzades i a les que se’ns nega la nostra agència puguem ser, existir, reconèixer-nos i acompanyar-nos.
L’Assemblea 8M és i vol ser aquest espai on lluitar plegades.

🔥Farem del proper 8 de març una jornada de vaga feminista de consum, de cures, laboral i estudiantil combativa, d’autoorganització feminista, antiracista, anticapitalista i anticapacitista🔥

VISCA VISCA VISCA LA LLUITA FEMINISTA!

Dones, lesbianes i trans juntes contra les precarietats, fronteres i genocidis!

🟣 MANIFESTACIÓ 8M:

⏰ 18h
đź“Ť Jardinets de GrĂ cia
đź”› Recorregut: Jardinets de GrĂ cia, Passeig de GrĂ cia, Ronda Sant Pere, Arc de Triomf.
đź“Ł Acte final: 20h a Arc de Triomf.

CUIDEM L’ESPAI, CUIDEM-NOS: és important que entre totes no trenquem la manifestació, que arribem juntes a l’acte final i que garantim que sigui un espai segur lliure d’agressions.

Cartell dissenyat per la il·lustradora @marinacarrerdelesfonts

#VagaFeminista8M#8M2024 #JuntesIDiverses #DesbordemElsCarrers