Jornades Feministes 2016

Un altre cop vam assumir el repte de convocar les Jornades Radical-ment Feministes on es va fer visible, una vegada més, la capacitat transformadora dels feminismes per a lluitar contra el sistema capitalista i heteropatriarcal amb la força de les relacions polítiques entre dones, lesbianes i trans.

Moltes de les nostres reivindicacions continuen vigents tot i els anys que fa que parlem del dret a decidir sobre els nostres cossos, de la nostra sexualitat i de la nostra llibertat. Per sostenir la vida i el planeta cada cop és més urgent situar els treballs de cura i de civilització al centre de la societat i de la política. Cal reconèixer els privilegis de la blanquitut, les aportacions dels feminismes decolonials i dels activismes performatius i artístics que expressen noves formulacions i nous plantejaments de les resistències feministes al sistema patriarcal.

En el link trobareu el llibre de les Jornades amb moltes de les aportacions i ressenyes de les activitats realitzades i que són una eina de treball i una font de referències per enfortir-nos en les nostres activismes doncs ens donen elements col·lectius davant els reptes d’enderrocar el patriarcat i la necessitat de canvis simbòlics tant en l’àmbit privat o públic, amb la parella o a la feina, en el temps d’oci o d’activisme…

Radical-ment feministes online en català i en castellà: 
LLIBRE JORNADES RADICALMENT FEMINISTES 2016-CAT
LIBRO JORNADAS RADICALMENTE FEMINISTAS 2016-CAST