Presentat l’estudi sobre l’avortament INTERRUPCIÓ VOLUNTÀRIA DE L’EMBARÀS – 1 de desembre 2007

A l’Assemblea de la Xarxa Feminista d’aquest matí, 1 de desembre, hem presentat l’estudi INTERRUPCIÓ VOLUNTÀRIA DE L’EMBARÀS. AVORTAMENT: EL DRET DE LES DONES A DECIDIR, editat per la Coordinadora Estatal de Organizaciones Feministas. 2007. Traduït al català.

portada de la publicació

L’ Estudi ha estat elaborat per Grups pertanyents a la Coordinadora Estatal d’Organitzacions Feministes: Asamblea Feminista de Madrid – Asamblea de Mujeres de Granada – Asamblea de Mujeres de Cantabria – Asamblea de Mujeres de Araba – Asamblea de Mujeres de Albacete – Asamblea de Mujeres d’ Elx – Comissió 8 de Març (Valencia) – Colectivo de Mujeres Feministas de Huesca – Asamblea de Mujeres de Palencia – Asamblea de Mujeres de Salamanca – Colectivo de Mujeres Malvaluna (Mérida) – Emakumen Internazionalistak (Nafarroa) – Dona i Salut-Comissió pel dret a l’avortament (Barcelona).

Disponible en català pasant a recollir un exemplar a Ca la Dona, o bé descarregant la versió en castellà des de la plana web de la Coordinadora Estatal de Organizaciones Feministas (http://www.nodo50.org/feministas).  Ja tenim disponible el pdf en català!

Si a l’entrada de Ca la Dona no en trobes cap, demana’l a secretaria de la Xarxa Feminista. Ca la Dona, c. Casp 38, pral. 08010 Barcelona.