Concentració en suport a les dones d’andalusia

SOLIDARITAT AMB LES FEMINISTES ANDALUSES

Concentració el 15 de gener a les 19h a Plaça Sant Jaume

Els nostres drets no es negocien ni a Andalusia, ni enlloc. Cap pas enrera! 

ELS NOSTRES DRETS NO ES NEGOCIEN.
CAP PAS ENRERE EN LA IGUALTAT.

Les feministes d’Andalusia convoquem la societat de la nostra terra i de la resta de l’Estat, perquè ens acompanyi en les accions que realitzarem el dimarts 15 de gener per denunciar el sistema patriarcal que cada dia ens agredeix, ens viola i ens assassina; per denunciar la justícia patriarcal que només ens creu quan som assassinades; per reivindicar que seguim sent nosaltres les que sostenim la vida perquè recau a les nostres esquenes el pes de les cures i també som les que realitzem els treballs més precaritzats.

🌐Ens mobilitzem el 15 de gener amb motiu del debat d’investidura on es materialitzarà un vergonyós pacte de govern a Andalusia en què s’està negociant amb els nostres drets, fent-los servir de moneda de canvi i negant la inqüestionable realitat de la violència masclista.

💜La vigent Llei de Violència de Gènere és clarament insuficient i així ho denunciem i cal millorar-la, però les feministes no permetrem que es faci ni un pas enrere.

🌐 Cap pacte de govern pot suposar desfer el que juntes i amb tant d’esforç hem aconseguit.

Convoquem les següents accions:
Dimarts 15 de gener a les 12:00 hores:
🌐 Concentració davant del Parlament d’Andalusia, a Sevilla, on es crida a participar col·lectius i persones de tota Andalusia.

Dimarts 15 de gener a les 19:00 hores:
🌐 Concentracions simultànies a totes les províncies andaluses i arreu de l’Estat per tal de mostrar la solidaritat amb les dones que viuen i treballen a Andalusia, sota el lema:
“Ni un pas enrere en igualtat. Els nostres drets no es negocien “.

💜 Que quedi clar que a Andalusia ens hi oposarem amb força i no permetrem ni un pas enrere en els drets i llibertats de totes les dones, vinguin d’on vinguin.

Ara és Andalusia, però d’aquí poc aquesta amenaça d’involució es pot fer realitat a tot l’estat.

Seguint els principis assumits al 8M, la nostra lluita seguirà sent per un feminisme inclusiu, interseccional, antifeixista i anticapitalista, que posi la defensa de la vida al centre de l’economia, de la política i de la cultura. Perquè som conscients de les nostres opressions, no en permetrem cap altra.

Demanem que doneu difusió d’aquesta convocatòria en xarxes socials i que ens acompanyeu, dones i homes, en aquestes accions.

Moltes gràcies.

 

Convoca: Col·lectius de Dones i Feministes de tota Andalusia.
#NiUnPasoAtrasEnIgualdad #NoNegociamos

 

 

*Per fer la imatge del cartell hem utilitzat vectors de Freepik.