Trobada-Festa 6 d’octubre. Viure en un cos de Dona. Un plaer?

Trobada de Dones de la Xarxa Feminista

Viure en un cos de Dona. Un plaer?

El gaudi  de tornar-nos a trobar, de pensar, escoltar, ballar i festejar juntes ens ha portat a organitzar una trobada-festa. I aquesta vegada ho farem posant la mirada sobre els nostres cossos.

Dir el que som i sentim les dones a partir del cos ens permet  recuperar la nostra història, explorar el nostre desig,  aconseguir el plaer per i per a nosaltres mateixes.

Per això cal conèixer i estimar el nostre cos, reconèixer les empremtes  de les nostres experiències escrites en ell i apropiar-nos d’elles per transformar-les, conservar-les o canviar-les, gaudint de viure en un cos de dona lliure i propi i en relació amb altres dones.

Us esperem el dissabte 6 d’octubre a les 18.30h. Serà al Poliesportiu Frontó Colom, a Barcelona (Rambles 18)

Programa
 

18.30h

Taula rodona amb la participació de: Remei Sipi (Moderadora. Associació E’Waiso Ipola), Elina Norandi (Historiadora i crítica d’art) , Cristina Mompeat (Terapeuta corporal i màster de DUODA) i Bàrbara Ramajo (Espai de debat teòric lesbic-feminista Queroseno, cultures i identitats lesbianes. o no).

20.00h 

Interpretació de textos amb la col·laboració de les actrius Vicky Peña i Carme Sansa i el grup LAS VACAS. Mourem el cos amb la ballarina Shira, el grup Las Únicas i altres sorpreses…

21.15h 

Sopar pica-pica (4€), bar i festa amb la música del grup eFEMMEra, 7 dones fantàstiques: Ana Rossi (veu), Carola Ortiz (clarinet i veu), Lali Vinaixa (baix), Marina Pittier (veu i percussió), Marlene Parafioriti (piano), Valquiria Plaza (percussió) i Vivian Amarante (guitarra i veu).

Hi haurà espai infantil. Cal avisar amb antelació a  secretaria.
Telèfon 933026545 e-mail xarxafem@xarxafeminista.org
 
 US ESPEREM: ENS HO PASSAREM BÉ, PARLAREM, ENS CONEIXEREM, BALLAREM, RIUREM I…..TREBALLAREM.

 programa cos tr-fh9.pdf

cartell cos.pdf