Seminari Coordinadora Feminista Estatal

El passat 15 i 16 de juny de 2013 es va celebrar a Ca la Dona el seminari de treball que cada any organitza la Coordinadora Feminista Estatal, sota el títol “Crisis 2: Necesidades, alianzas y

propuestas”. Aquest any hem tingut la sort que el seminari se celebrés a Barcelona i fos la Xarxa Feminista, amb el suport de Ca la Dona, l’encarregada de l’organització logística.

L’objectiu d’aquestes trobades és reflexionar i debatre sobre tamàtiques d’interès i preocupació feministes, però sobretot plantejar alternatives i nous reptes de present i de futur. En aquesta ocasió van assistir al seminari 86 dones, de les quals 56 procedien de diferents organitzacions  feministes de fóra de Catalunya.

El seminari es va desenvolupar a partir de 4 eixos temàtics: necessitats, deute, sobirania alimentària i xarxes i aliances. Vam tenir la sort de comptar amb la intervenció de diferents dones coneixedores de cada temàtica per a obrir el debat i la participació.

Ha estat un plaer per la Xarxa Feminista i Ca la Dona obrir les portes de casa nostra i omplir-la de dones feministes d’arreu de l’Estat espanyol, dels seus sabers, inquietuds i força que sens dubte ens nutreix i enriqueix.

Textos i material:

“Las feministas a pie de calle. Redes y Alianzas desde la Coordinadora Feminista” 2013, Carolina Egio Artal