25N Dia internacional contra les violències masclistes

Per al mateix 25N, Novembre feminista ha convocat una cassolada feminista a tot el territori català a les 20h del vespre.

Finalment, com el manifest d’aquest any “Davant les violències masclistes, justícia feminista” “Totes juntes, diverses, vives i rebels” no es va poder llegir durant la cadena, el podeu escoltar i veure a les sexes xarxes socials i al seu canal de Youtube i/o llegir-lo a la seva web.

Cadena Feminista

Des de Novembre Feminista i Ca la Dona amb el suport de moltes i diverses organitzacions feministes FEM UNA CRIDA A PARTICIPAR en la CADENA FEMINISTA del 22 de Novembre a les 12 hores.

“DAVANT LES VIOLÈNCIES MASCLISTES, JUSTÍCIA FEMINISTA

TOTES JUNTES, DIVERSES, VIVES I REBELS”

RESERVEU-VOS LA DATA. Aviat facilitarem informació per afegir-se als trams de la cadena feminista. Podeu participar activament en l’organització de la cadena, fent difusió de tots els materials que publicarem en xarxes, i sobre tot anant el 22 de novembre a un dels trams de la cadena.

Que la COVID, no ens ho impedeixi. Amb totes les mesures de seguretat.

SORTIM ALS CARRERS¡¡

LA CADENA FEMINISTA permet una mobilització amb seguretat per les distàncies, el poc nivell de concentració de persones que cal i que està pensada perquè es pugui participar a prop de casa.

La pandèmia de la COVID-19 amb situacions de confinament ha posat en evidència, de manera dràstica, la persistència de les violències masclistes i malauradament s’ha fet evident la insuficiència de mesures per part de les polítiques públiques i també una manca de suports socials i comunitaris. Han estat les associacions i col·lectius feministes locals que han divulgat recursos i serveis a través de les seves xarxes socials, i han remarcat la importància de mantenir les xarxes i el contacte amb amigues i familiars per a poder sentir-se cuidades i més segures.

Ara, més que mai, la sororitat feminista és la resposta, volem que sigui una acció molt participativa i reivindicativa. Per tant, cal visibilitzar que la nostra lluita continua i que seguirem organitzant-nos davant les violències masclistes.

HI SEREM TOTES. Vivim als barris, als pobles i a les ciutats, les nostres edats són totes i ens sabem lesbianes, trans, bisexuals, inter, queer, hetero… Treballem en àmbits laborals diversos i en el de les cures, estem a l’atur, en ERTO, estudiem. Som paies, gitanes, dones amb diversitat funcional, hem nascut aquí, som racialitzades, som migrades, no estem “regularitzades”. Som les que no hi són: som les assassinades, som les preses, som les que es van quedar al mar, som les que es van quedar a les fronteres.

Som TOTES, DONES, LESBIANES I TRANS.

#JoSiEtCrec
#JoVaig22N
#CADENAFEMINISTA
#ProuViolènciesMasclistes

Si vols formar part activa de l’organització de la cadena escriu a novembrefeminista@gmail.com

Tens més informació de la cadena feminista a la web >>
Si vols, et pots inscriure directament en aquest formulari >>
 
#CadenaFeminista22N
 

Si vols informació de les accions a la teva població o vols preparar una cadena feminista al teu territori, omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Si tens informació d’alguna altra cadena que ja s’estigui organitzant a la resta del territori català, envia’ns la informació amb el formulari i en farem difusió.

 
 
 
 
 
 
 
 

CASSOLADA EL 25N A les 20h
Cassolada contra les violències masclistes