5N Manifestació a Tarragona contra les violències masclistes

5 de NOVEMBRE 2016  totes a Tarragona!!! 

UN CRIT CONTRA LES VIOLÈNCIES MASCLISTES!

 

Col·lectius i organitzacions feministes de Catalunya, País Valencià i  Ses Illes ens hem trobat a la Plataforma Feminista 5N a Tarragona per impulsar una gran manifestació contra les violències masclistes, el 5 de Novembre, a les 12h del migdia, a la Plaça Imperial Tàrraco a Tarragona.

 

La Xarxa Feminista i la Comissió Dinamitzadora de les Jornades Radical-ment Feministes ens sentim compromeses amb aquesta crida i us animem a participar massivament. Aquesta iniciativa dóna continuïtat a les  mobilitzacions contra les violències masclistes en els diversos territoris com la que va haver a Euskalherria aquest mes d’abril o a Madrid l’any passat.

L’objectiu d’aquesta manifestació és denunciar les violències masclistes i la manca de resposta contundent per part de les administracions i  els governs. I alhora visibilitzar que el moviment feminista som la clau de la transformació cultural i social. Sense les dones no hi ha revolució! Les unes al costat de les altres, practicant l’autoorganització, l’apoderament i l’autodefensa feminista, diem PROU a les violències masclistes i ens donem suport per gaudir de vides i relacions lliures.

En aquest moment som molts els col·lectius i organitzacions feministes a Lleida, Tarragona, Tortosa, Barcelona, València, El Maresme i altres llocs… que estem  treballant per omplir els carrers de Tarragona de milers de persones, però sobretot de milers de dones.

Reserveu-vos aquesta data a les vostres agendes!!!.  A les vostres ciutats, pobles o barris difongueu la convocatòria i animeu-vos a organitzar autobusos,  caravanes de cotxes o ompliu vagons en el tren.

Si us animeu i organitzeu autobusos, per qüestions de logística i aparcament, us demanem que ens ho comuniqueu a novembrefeminista@gmail.com

 Informació actualitzada a les nostres web’s i xarxes socials

Novembre Feminista:   https://novembrefeminista.wordpress.com/

novembrefeminista@gmail.com

Ca la Dona: http://www.caladona.org/

 

CONSULTA AQUÍ EL MANIFEST 5N