♀ Per un Confinament Radicalment Feminista!

Les feministes som moltes i estem a tot arreu, també ara durant el confinament. Mostra d’això són les innombrables iniciatives feministes que davant la situació que estem vivint omplen de sororitat i de força les nostres cases i, encara que la via d’accés sigui telemàtica, les feministes seguim més connectades que mai.
La lluita feminista continua des de les nostres cases, des dels nostres aparells electrònics, des dels nostres balcons… des d’allà on puguem continuem resistint i lluitant per erradicar el sistema capitalista i patriarcal.
Us proposem aquí un recull d’algunes informacions que us poden resultar útils en aquests moments que ens facilita Ca la Dona. Juntes superarem aquesta situació, ara més fortes que mai, per un confinament Radicalment Feminista!!! ♀

Informació, iniciatives i recursos d’interés en temps de confinament

Durant aquests dies, Ca la Dona vol ser un altaveu de les diferents iniciatives col·lectives i accions feministes que s’estan impulsant per a suportar juntes aquests dies de confinament. Per això si entreu a la seva web veureu que s’ha dividit la informació en 4 àrees: Ca la Dona, on trobareu telèfons d’atenció i informacions importants de la casa; Violències, on aglutinen recursos d’atenció a dones en situació de violència; Fem xarxa, on podreu cercar recursos i xarxes de suport mutu i Activisme a internet: on veureu diferents campanyes, denúncies i iniciatives activistes que s’estan realitzant.

A continuació podeu clickar a l’àrea que us interessi consultar: 

ATENCIÓ JURÍDICA I INFORMACIONS

VIOLÈNCIES

FEM XARXA

ACTIVISME A XARXES SOCIALS