Jornades Feministes 2016

JA TENIM EL LLIBRE ONLINE DE LES JORNADES!!!

La Xarxa Feminista, Ca la Dona i Grups feministes vam assumir el repte de convocar les Jornades Radical-ment Feministes on es va fer visible la capacitat transformadora dels feminismes per a revocar el sistema capitalista i heteropatriarcal amb la força de les relacions polítiques entre dones, lesbianes i trans. La reivindicació dels drets continua vigent i fa anys que parlem del dret a decidir sobre els nostres cossos, la nostra sexualitat i la nostra llibertat. Els feminismes subratllen la urgència de situar les persones al centre de la política i alhora donar valor i visibilitat al treball de cura i de civilització, realitzat majoritàriament per les dones, imprescindible per sostenir la vida.

Les aportacions, fruit de la trobada, recollides en aquest llibre ens enforteixen davant del masclisme i del sexisme i ens donen elements personals i col·lectius per a rebutjar les violències del patriarcat, sigui en l’àmbit privat o públic, amb la parella o a la feina, en temps d’oci o d’activisme… Sabem que un altre món és possible si el fer de les dones és visible.

 

Aquí us deixem les versions online del llibre, tant en català com en castellà. Esperem que el gaudiu i en feu la màxima difusió possible!!!

 
Nova versió LLIBRE JORNADES RADICALMENT FEMINISTES 2016-CAT
Nueva versión LIBRO JORNADAS RADICALMENTE FEMINISTAS 2016-CAST

 

3, 4 i 5 DE JUNY: JORNADES RADICAL-MENT FEMINISTES!!!

Més de 2.500 feministes i més de 200 grups hem participat a les Jornades Radical-ment feministes!

Divendres, dissabte i diumenge, al Campus Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra, ens hem aplegat en espais de debat, taules, tallers, exposicions, espais creatius, ballant, cantant, i fruint de l’energia de trobar-nos i de re-trobar-nos!

Hem aconseguit, malgrat el nul ressò als mitjans de comunicació, visibilitzar la capacitat transformadora dels feminismes per aconseguir una vida digna, lliure i socialment justa per a totxs; compartir els discursos i les pràctiques feministes per enderrocar el sistema capitalista i heteropatriarcal; enfortir les relacions entre les dones, lesbianes i trans i entre tots els grups i xarxes feministes, i posar de manifest les llargues i diverses trajectòries dels feminismes a Catalunya amb un mutu reconeixement.

 

Gràcies a totes per fer possible amb la vostra assistència, participació i entusiasme l’èxit de les Jornades 

Recorda que hi pots trobar el recull d’articles de premsa aquí i la galeria de fotos aquí.

Web Jornades Radical-ment Feministes 2016