Escola feminista d’estiu 2018

Escola feminista d’estiu 2018
Escola feminista d’estiu 2018

T’esperem el 9 de juny a l’Escola Feminista d’Estiu

Una vegada més ens hem autoconvocat a l’Escola Feminista d’Estiu per a gaudir d’un espai de trobada i d’intercanvi de sabers feministes.

Aquest any la qüestió que hem posat sobre la taula són els FEMINISMES, PRIVILEGIS I RACISMES. Des de les Jornades Radical-ment Feministes de l’any 2016, la Xarxa Feminista i Ca la Dona hem anat fent un procés de reflexió sobre les relacions de poder que existeixen entre nosaltres, més enllà de les diferències i de la intersecció de les múltiples situacions derivades dels diversos sistemes d’opressió que imposa el sistema heteropatriarcal, racista i capitalista.

Hem volgut propiciar un espai per reflexionar, analitzar i aprendre, però sobretot per deconstruir tot el que portem dins i prendre consciència dels privilegis, acceptar i comprendre d’on vénen, revisar les nostres construccions internes i plantejar-nos què significa la blanquitud.

 

Aquí trobaràs el DOSSIER DE L’EFE 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Escola Feminista d'Estiu 2018